Nasza oferta.


Oferta

Poniżej przedstawiam państwu pełne spektrum dotyczące consultingu w gastronomii:

  • Prowadzenie gospodarki wielo magazynowej na bazie programów:
                –  Gastro  SZEF / program kalkulacyjno – magazynowy
                –  Gastro  POS  /  program obsługi sprzedaży
  • Kontrola procesów produkcji od dostawy surowców do sprzedaży potraw oraz procesów technologicznych i punktów sprzedaży,
  • Obsługa programów dla firm, systemów gastronomicznych wspierających zarządzanie: Cezar, 4Rest, Brilant,
  • Analiza i tworzenie nowych receptur oraz ciągły monitoring poprawności danych w systemie,
  • Kontrola programu pod kątem prawidłowego rozliczania poszczególnych magazynów i punktów sprzedaży , na podstawie kierunków rozchodów surowców,
  • Inwentaryzacje oraz raportowanie wyników,
  • Kontrola stanów magazynowych,
  • Dokumenty magazynowe: BO, KO, MM, PZ, WZ, PP, RP, SN, RW,
  • Współpraca z firmą kompleksowo obsługującą gastronomie (szkolenia personelu, doradztwo, wypożyczanie sprzętu gastronomicznego),
  • Kalkulacje imprez, tworzenie kosztorysów i menu na wszelkiego typu imprezy okolicznościowe (Food cost, marże), oraz określanie kosztów produkcji gastronomicznej,
  • Współpraca z firmą konsultingową, kompleksowo organizującą ceremonie ślubne, przyjęcia weselne, eventy, catering,
  • prowadzenie praktyk, szkolenie uczniów, wystawianie ocen z  nauki zawodu,
  • pokazy kuchni molekularnej,
  • Współpraca z firmą konsultingową – doradztwo kompleksowe w zakresie prowadzenia hotelu (od fazy projektu, aż do otwarcia i skategoryzowania, możliwe zarządzanie obiektem hotelowym).
  • forma  rozliczenie  usługi  –  faktura VAT (lub inne),